دوشنبه دوازدهم اکتبر
(22 جولای 2009) ... چگونگی رفتن سیب زمینی از قاره آمریکا به قاره اروپا در حدود پانصد سال پیش، و واکنش مردم نسبت به آن ... سالهای سال مردم بآن مشکوک بودند ... بالاخره جنگ و قحطی باعث شد که مردم مجبور به خوردن سیب زمینی شوند و در یابند که خیر آنجورها هم که تصور میکردند زیانبار نیست ...
امروز وحشت مردم دنیا از چیست؟ از مواد غذائی که بلحاظ ژنتیکی در ساختمان آنها دست برده شده. بله، خیلیها را عقیده بر اینست که این گونه مواد خوراکی غیر طبیعی هستند و میتوانند زیان آور باشند. از طرف دیگر بالا رفتن جمعیت دنیا، قحطی، کم آبی و غیره میتواند بشر را مجبور به پذیرش محصولات غذاهای دستکاری شده نماید
(17 آگست 2010) روز بیستم ماه میگذشته مطلبی نوشتم راجع به اینکه چطور تغئیر ساختار ژنتیکی نباتات ممکنست اثرات ناخوشایند داشته باشد. آن مورد مربوط میشد به مقاوم کردن گیاه پنبه در مقابل یک نوع ساس در چین. این عمل دست کاری در طبیعت در ظاهر موفقیت آمیز بود ولی بعدا متوجه شدند که ساس بدتری بجایش سبز شده!
گزارشی که اخیرا خواندم خیلی شبیه آن بود. کشف کرده اند که بعضی نباتات دستکاری شده ژنتیکی دارند در جاهای جنگلی و خودروی که قابل انتظار نیست سر در میآورند ...
Various potato preparations: (clockwise from top left) potato chips, hashbrowns, tater tots, mashed potato, and a baked potato